Ikväll, ikväll, ikväll, ikväääll!

20.45 är uret. Jag sitter och väntar på min skjuts. Har öpnnat ett stycke öl, smakar lika gott som vanligt. Ikväll blir de söndagskväll på GG me Dogge Doggelito i spetsen. Weeei!

Pratade med Amelie förut.

Amelie:  Lina...nyårsafton..är de samma dag som nyår eller är de dagen efter?
Jag: Amelie, nyårsafton är nyårsafton.
Amelie: Men vad heter dagen som kommer efter nyårsafton då?
Jag: NYÅRSDAGEN Amelie!
Amelie: ...hmm, jahaa! 


Blir lika förvånad varje gång. Haha!
Saknar dig!


Nu såå..
Ända från tårna, skåål!

En bra helg

Under helgen har det hunnits me en hel del. Fredagen började me att jag vakna upp i min älskade bäddsoffa på norra bleket..vi mumsade i oss resterna från alladinasken o kände efter om gårdagen satt några spår. konstaterade att vi efter omständigheterna va ganska fräscha o pigga. efter en god frukost tog vi oss ut till Torp..ganska snart insåg jag och Linnh att vi inte va ensamma. Kaos är ett väl passande ord i sammanhanget. Men va gör folk inte för lite rea. Skrämmande. Som tur va skulle Linnh jobba så vi kom därifrån ganska snart.

Jag hann med en kort stunds vila innan de va dags för kalas. Efter god mat o tårta begav jag mig till Munkedal. Möttes av fullt hus. Pappa From välkomnade mig i dörren me en stor kram, en mkt bra start på vistelsen!
Klockan åtta va de dags. Det vi alla väntat på. Körslaget. Woho! Auditionreportaget från Uddevalla visade de som vi alla ville se. MAMMA!!! För övrigt va Team Eriks start ganska lamt..

Sen satt vi där. Jag, (min alltid inte lika uppskattade beslutsångest) och Karin. Efter beslut om att vi skulle ge GG en chans kastade vi oss i bilen och begav oss in till Uddevalla. Karin me ölen i högsta hugg och jag me foten på gasen..halvvägs framme drabbades jag av panik. En polisbil vid vägkanten. Min hastighetsmätare på 140 km/h. Att jag inte dog. Kom oss trots detta fram helskinnade. In på GG. Hällde upp vår medsmuggalde slotts i ett glas o begav oss sedan ut på dansgolvet. lite trögt i början men sen såå..under kvällen hann vi konstruera ett tåg som fullkomligt ägde. vi hann också hylla karin som fyllde 24 just denna kväll! sist men inte minst hann vi driva rätt grovt me killen i vit skjorta..haha! 

Lördagsmiddag i Sundsandvik. Mätta magar, Buzz, följt av bio. Allt flyter. Många skratt. Dock va jag lite trött så jag slumra en stund.

Hur växer jordgubbar?
-på träd
-på buskar
-på plantor
-under markytan

Svar: Under markytan!

Nicole är skön! haha! I hennes sällskap behöver jag inte alltid bli den som klassas som den mest blåsta. Vi delar broderligt på den titeln!


Välkommen..

..Nu existerar den. Min alldeles egna blogg.

Enjoy!!


RSS 2.0