Uddevalla-Brålanda-Trollhättan-Göteborg-Uddevalla

Har haft en riktigt bra fotbollslördag. Först Brålanda-SAIS i ett illaluktande Brålanda. Sen Sverige-Brasilien på ett nygammalt Ullevi. Dagens stora utmaning visade sig vara att hitta ett ticnetombud som kunde ge oss biljetterna till den sistnämnda matchen. Ett antal besök på x antal olika utlämningsställen, (som visade sig vara stängda) skoskav som drabbade främst lilltårna. Varför göra de lätt för sig o bara gå till biljettkassan på plats på Ullevi? Meen..De va värt varenda meter, varenda skavsår...så här i efterhand.

1,4 meter näsa.

Torsdag. Quiz. Inga större framgångar. Hade kanske hoppats på att man efter sisodär tre gånger skulle ha utvecklats...tydligt är att jag hade fel på den punkten. Blev inte klokare av Sofias uträkningar va gällde frågan på hur lång frihetsgudinnans näsa är. Hennes teorier va intressanta och säkert briljanta men jag va inte upplagd för matematiska beräkningar. Min teori; Det är bara att gissa lite. Näsan va iaf 1,4 meter lång för er som undrar.

Imorgon är de fredag. Då har jag besämt att vi ska ta vara på dagen.
Jag: -Sofia ska jag ringa o väcka dig imorn bitti då eller!?
Sofia: -Javisst. Men ring en mänsklig timma!


Brev

Idag när jag kom hem låg ett brev adresserat Lina Byding på bordet. En stor fet 3:a prydde kuvertet. Tog därför inte lång stund att dra slutsatsen om att de rörde sig om mobilräkning. Norge, Trysil, punktering i Oslo....ni förstår....

...Va är de me mig, mobilräkningar o Norge!? De blir aldrig speciellt bra. Ingen bra kombo!
En fin dag

Igår va en bra dag. Mötte upp Anna o Linnh för att spendera en del timmar på rådhuset. Mat, glass eller bara ett glas vatten för den som så önskade!


Efter några timmars stek i solen lämnade vi Anna och åkte ut till Linda me den briljanta idén om att få me henne på musicquizet ikväll. Vi fick tyvärr åka utan Linda. Vidare mot systemet där Linnh köpte på sig ett rejält lager San miguel. Jag nöjde mig me en alkofri carlsberg. För god för att underskatta! De blev en lyckad förfest i en bil ett stenkast från polisstationen. Linnh markerade väl va som försiggick när polisbilen drog förbi!

In på Harrys dit Sofia o Nicole anlände inom kort. Hjärnorna gick sedan på högvarv när quizet drog i gång.

Va har coca-cola för färg utan färgämnen? I vilken Bondfilm gjorde Duran Duran ledmotivet? Vad heter den mest kända stranden på Bali? I vilken Tv-serie fick Robin Williams sitt stora genombrott?

Mitt svar: Mark TwainHögskoleansökan

För er som missat; Studera.nu kraschade pga överbelastning igår kväll. Detta i sin tur medförde att min beslutsångest blev mer långdragen än nödvändigt. Har fem minuter på mig att ändra ansökan, men jag tror jag känner mig rätt nöjd nu..tror jag..

Jag är bra på de där me framförhållning så jag har redan varit inne o satt upp mig på kö till studentlägenhet.


Min framtid de kommande tre åren ligger nu (förhoppningsvis) i Halmstads händer...
Borta bra men hemma bäst..

Borta bra men hemma bäst...

Har varit en sjukt rolig resa! Åkt mkt skidor, druckit öl i solen och skapat småbråk i liftkön. Vi levde stundtals ganska farligt när vi tog skidorna över landgränsen till Schweiz o deras taxfree-zon. Svårt att motstå o handla när alkoholen nästan va gratis. Fick dock bara ta me en liter tillbaka till österrike. I hopp om att de inte skulle stå några tullgubbar denna dag chansa vi o tryckte ner lite extra i ryggsäckarna...och kom tillbaka helskinnade. Upprepade givetvis därför denna lilla trip dagen efter. Dyrbar last!

Här hemma ser de ut att ha blivit vår. NICE! Då kan man börja grilla, sitta ute o dricka grappa!!!

Torsdag/Fredag

Torsdag
Tanken va från början att parkera bilarna o sitta nere vid strandpromenaden.

Sofia: "Kan vi åka någon annanstans. Han i bilen intill stirra på mig. Kolla inte dit nu men han ser skitläskig ut.  Som om han tänker bryta sig in i bilen. Aldrig att jag parkerar bilen här."

Jag o Linnh kolla på varann, insåg faran o tog snabbt beslut om att åka. Men först, en snabb o säkert ganska odiskret kik på den läskige mannen. Sofia hade rätt, han såg minst sagt skrämmande ut.  Kalla oss fördomsfulla.

Resultat: Pic-nic i bagage. För bra för att vara sant, eller nåt...

Fredag 05.48
Trött men förväntansfull, nu väntar en lång bilresa. Destination: Österrike


1 April

Dagen började me en del misslyckade försök till aprilskämt...meeen, till slut lyckades jag lura Karin. En bank, tre maskerade män. Svårare än så va de inte. Känner mig ganska bra. Haha!
Grundlurad va ordet.


RSS 2.0