Inte mig emot..

Ringde Linnh igår. Tanken va att ta en tur till gymmet. I stället hamnade vi på Harrys. Hann under kvällen smaka en större mängd alkohol, medverka på harrysquiz, besöka en dubbeltoalett,(och knäppa en hög bilder) få upplysningar om att Thailand är bäst, bestämma träff me Anders o Dalborg (Valborg!?) på lördag, för att sedan åka "hem" me stans taxilimousine. Linnh hann även med att spy x3. Stackare...

Vaknade med huvudvärk. Skvätte vatten på Linnh så hon skulle vakna. Mindre uppskattat.
Spenderade sedan dagen o kvällen på min arbetsplats. Kom hem  för en stund sen. Möttes av dukat bord och de bjöds på räkor o kall öl. Inte mig emot...

Har dessutom vart o hämtat bilen, nu är den finare än någonsin. Slipper därför cykla, nu är de back to basics som gäller!
Va ute i Brastad igår o hämta hem den, min lilla pärla.

Tysk techno

Satte mig på cykeln efter en lång arbetsdag, redo att trampa hemåt. Musik i öronen gör de hela mkt lättare. Dom feta Wesc-lurarna har en förmåga att både spela skön musik och värma öronen. Satte i gång nån form av random spellista på i-poden. Efter att ha avklarat några låtar och kommit en bit på väg drabbades mina öron av nåt okänt. Tysk techno. Hur har detta hamnat här? På min i-pod? Vantarna satt dock alldeles för bekvämt på händerna och mina ben hade fixat upp en ganska bra fart så jag orkade helt enkelt inte stanna och ändra låt. Technolåtar kan ju ha en förmåga att va ganska långa..det stämde även in på denna. När den äntligen nådde sitt slut satt jag me spänning och väntade på nästa spår. Då kommer det. Samma skit, en gång till. Låten har inte bara lyckats ta sig in och lagrats på min i-pod...Den existerar dessutom i dubbel upplaga. Frustrerande...


Kaninbur!?

Åter hemma efter ännu en helg. Spenderat tid i göteborg, vart på ölprovning, kollat handboll, dansat i en bil till och från trollhättan, losat på buzz, hunnit me ett biobesök....ja, de va nog va denna helg innefattat. Åååh..Ja just det..som trogen Uddevallabo har jag ju även självklart hejat på Team Erik!  Efter en ganska lam insats blev det dags för nåt betydligt bättre. Ölprovningen!

"Hmm...är de någon mer än jag som tycker denna ölen luktar kaninbur?"

..eller..

"Den här tycker jag känns en aning jordig i smaken."

Haha, vi insåg att vi va riktiga experter. (Eller så va de bara en känsla vi hade just för tillfället) Blev iaf en över förväntan seriös stund som resulterade i några nyfunna favoriter.Kvällens urval!Ska nu försöka hinna med en dusch innan jag däckar. Behöver sömn.


Kulinarisk resa

Har idag fått åskåda nåt spännande. Moonwalk baklänges. (Eller ja..alltså..bokstavligt talat framlänges)
DET FUNKAR!Semestersvenskar visades denna kväll på tvn.

"Man är de tre B:na. Bernt bär och betalar!"

Haha, sjukt kasst program. Men ganska roande.


Snart helg. Jag och Sofia har förberett lite inför lördagen. Då blir de nämligen ölprovning till vår stora förtjusning. 
En kulinarisk resa som Linnh uttryckte sig! På systembolagets hyllor fann vi allt från indiskt till gotländskt öl. Mumma!


Sommar och värme, ja tack!                                                                                                                                                  Nytt avsnitt av Gossip Girl väntar nu. Yay!

 

"Va fan. Varför kan inte du ta dagens som alla andra?"

"Va fan. Varför kan inte du ta dagens som alla andra?"

I veckan kolla vi Vi hade iaf tur me vädret och drack smoothies. Bra skit!

Fredag och ledig.
Efter en sväng till Komvux me Linnh bjöds de på fika hemma hos Anna. Kladdkaka, mums!
Sedan tog vi oss ut i kylan o vela runt en stund på stan. Insåg att de va ganska kallt, (spec om man inte hade jacka) och svängde därför in på Rådhuset. Spenderade lite tid, tjöta och åt god mat.

   

Lite senare skulle jag o Linnh inhandla lite gott för kvällen.
-Dom kanske fortfarande kör de där erbjudandet sex påsar för 70 kr.Inhandling av godis gjordes på Hemmakväll. Sträckte fram påsen i kassan utan att egentligen reflekterat över hur mkt vi slängt i.

Kille i kassa: - 84 kronor tack!
Jag:-Yes....eller..oj!
Kille i kassa: - Hehe..1,4 kg, klarar ni de ikväll tjejer!?
Jag: -Självklart. Inga problem.

Ibland gillar vi att festa till de lite extra.

Linnhs hem stod tomt denna afton eftersom de va folkstorm på mårtens. Tog därför tillfället i akt o hade lite minifest. Dock va de bara jag o Linnh som drack. Polkashots o öl. De ena godare än de andra."Häär va de ål, häär va de ål!"Nu blir de handboll, sen nya avsnitt av gossip girl. Me like!

De här är inte okej..

Lost in the blåst.

Vet inte va jag vill. Eller rättare sagt, de finns så mycket jag vill...
Hjärnan går på högvarv just nu. Resa, jobba, plugga, flytta....
Förvirring på hög nivå. Beslutsångest.
Ibland vet de fasen hur man ska få ihop allt. De va bättre förr..iaf lättare och mindre ansträngande..Nu blir de film o godis, dags för tankeverksamheten att ta en paus.

Ett inlägg tillägnat Linnh.

Jobbat sent idag. Kom hem och tog en dusch. Sen va tanken att sängen skulle bli min för några timmar. Dock är min kära laptop alltför lockande och jag har svårt att låta bli ett besök innan jag slocknar. Passa därför även på att kika in här och informera folket om va jag pysslat me de sista. I första hand vill jag informera Linnh som undrade. Lite skrämmande dock. Du skriver här på bloggen ist för att ringa. Hmmm..funderar på om de är bra eller dåligt!

Igår följde jag me Anna till Torp. Hade upplyst henne om att min ekonomi inte va den allra bästa och att jag därför kunde hänga på som sällskap. Trots detta kom jag några timmar senare hem med x antal påsar. Ibland blir jag väldigt trött på mig själv. Att hålla i pengar tillhör inte mina bättre egenskaper. Men, what the heck. Man lever bara en gång. Så brukar jag tänka ofta..kanske lite för ofta..

Kvällen spenderades med Sofia. Vet inte riktigt hur vi fick timmarna att gå. Tanken va filmkväll. Resultatet blev en kväll utan film. Trevligt hade vi iaf, kan inte bli mkt annat me sådant sällskap :)
Bestämde oss för att dra till Överby en sväng idag innan vi skulle jobba. Jag lovade att ringa o väcka Sofia. Själv vaknade jag o kände mig utvilad. Det gjorde dock inte Sofia när jag ringde. Hon lät lite smått frånvarande och frågade snällt om de va okej att vi sov en halvtimme till. Kände efter o insåg att jag inte skulle ha nåt emot den saken. Plockade sedan upp Nicole och spenderade några timmar i Trollhättan. Som vanligt hann jag även idag drabbas av beslutsångest. Denna gång gällde det ett par skor. Stod i kassan o väntade på att någon skulle komma. (Efter att i ca 15 min stått o velat fram o tillbaka för att till slut bestämma att jag skulle köpa dom) Precis när hon dök upp kom mitt slutgiltiga beslut.

(Jag) -Neej, jag struntar i de. Jag måste nog fundera på saken.
(Kvinnan i kassan) - Aj då, jag skulle vart lite snabbare så hade du inte hunnit ångra dig.

Det är inte lätt när de är svårt.


Cykel på köpet..

En helg har passerat....i ölens tecken!Fredagskvällen började på Fasseröd, närmare bestämt på Marikas examensfest. På vägen dit ville Nicole poängtera att Marikas hus låg på den gata där dom spelat in Patrik 1,5. Lite intressant sådär! Det bjöds på god mat och dryck. Efter några öl och päronkonjak, och en trevlig start på kvällen anlände vi med sommardäck (!) ner till stan. Med bestämda steg gick vi till GG. Vakten bad att få kolla min väska (som han tyckte va ganska fullpackad) för att försäkra sig om att jag lämnat alkoholen hemma. Vad han inte visste va att under mina kläder gömde sig ett stycke öl! Han kolla iaf väskan utan resultat och gav kommentaren:

-Du räknar me bortamatch inatt eller!?
 
Ehe..

Fredagen bjöd iaf på en sjukt rolig kväll  på GG:s dansgolv. Minns inte när jag hade så roligt sist! De va galej me stort G! En scen, en snubbe vid namn Dogge Doggelito och vi. Dansandes. Sjungandes. Vi röjde på ganska bra om jag ska vara ärlig. Min mobil lyckades under kvällen knäppa ganska sjuka bilder. 


"Jo men det där är en kille!"
Jag dör. haha Lördag.
-Åååh nej, vi måste kolla vimmelbilderna från igår.

Jag slängde mig på Nicoles dator. Hann inte mer än starta upp den förrän vår chaufför kom.
Klockan 12 skulle nämligen jag och Sofia infinna hos hos Joel på 4-årskalas. Det bjöds på spiderman-tårta vilket va spännade! Efter kalaset hann jag hem och vila ett par timmar. Sen bar de av in till stan och Södergatan där lördagskvällen skulle fördrivas!

Ett gött gäng..Linnh, Anna, Nicole, Sofia och en arm tillhörande Sandra.

Trevligt sällskap, öl öl öl, och gamla hederliga discoskivor, lite spel o annat kul.
"Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?"

Tanken va att vi framåt midnatt skulle bege oss ut på krogen men timmarna flöt på och helt plötsligt va klockan två. Jag och Linnh åkte me stans tråkigaste taxichaufför till Bleket. Sen somnade jag gott i min bäddsoffa!


En vän med en bil

Idag har varit en bra torsdag. Vaknade och fick med min trötta ögon syn på snöö. Trots detta hade jag som vanligt förmågan att alltför många gånger komma åt den alltför uppskattade snoozeknappen. Blev därför som vanligt lite stressigt. När jag sedan var redo kom Sofia och plockade upp mig. Guld värt me en vän som inte bara har bil, utan som också har en finfin funktion som arbetskollega! Efter en bra och rolig dag på jobbet blev det en snabbvisit i mitt hem. Sedan styrde jag och Linnh mot Sundsandvik där kalas väntade. Efter felkörningar (!) och ishalka anlände vi helskinnade.

Nyss hemkommen från 21-årskalaset ligger jag nu här i min säng o njuter av tanken på att de snart är helg, vilket betyder ledigt! Endast en arbetsdag kvar, sen väntar tre dagars ledighet! Och jag känner på mig redan nu, detta kommer bli en grymt bra helg...


GRATTIS!!
Måndag.Älskade måndag.
Ingen bil.
Trött efter en lång helg på jobbet.

För övrigt är allt bara fint.

Inte okej...

Vaknade denna söndag o det kändes som en bra dag. Pratade me Sofia och vi bestämde oss för att ta en sväng förbi Torp innan jag började jobba. Bestämde att vi skulle mötas på Preem eftersom hon behövde låna pengar till bensin. DÅ HÄNDE DET. Jag svängde in o skulle köra runt butiken för att parkera. Kör mellan bensinpumparna och gör mig redo för att svänga. Då dök en bländande sol upp och jag såg ingenting. Det säger booom och jag slängs fram mot ratten. Öppnar försiktigt ögonen o tänker nåt i stil med; "Va fan hände nu?"
Där står den. En stor, fet och minst sagt synlig betongstolpe. Mitt framför ögonen på mig. Snälla, någon, ta mig härifrån. Säg inte att jag precis krockade me en ful jävla pelare. Ååååh!! Tittar på bilen som kör upp halvt jämsides på min högra sida. Där sitter en jätteglad Sofia o vinkar. Det visade sig att hon missade hela grejen. Jag pekar på motorhuven men hon bara fortsätter le o vinka. Då känner jag frustrationen inom mig växa en aning, skriker KROCK och pekar på stolpen. Sofia ser va som skett o skyndar sig ur bilen. Hon går fram o kollar hur bilen ser ut. Själv valde jag att sitta kvar. Ilskan la sig en aning, fattar mobilen o slår numret till mamma. Me gråten (högt upp) i halsen förklarar jag . Mamma hör ganska snart att något är fel.

Mamma: Lina, huvudsaken är att du är okej. Är du okej?
Jag: Mamma...jag har krockat me en jävla stolpe. De är fan inte okej...
Mamma: Nej men du har inte skadat dig eller så!?
Jag: Neeej (får inte fram nåt mer vettigt att säga)

Sen satt vi där. Jag, Sofia och en rejält mosad bil. Tur att du va där.

Ringer Linnh för att berätta. Hon är alltid lika bra på att uppmuntra o se saker från den ljusa sidan.

-Men Lina, nu slapp du spendera pengar inne på Torp. Nu får du ju andra sätt att spendera dom pengarna på.


Försöker fortfarande bearbeta händelseförloppet. Krock, de kan ju hända alla. Men de är själva principen, att krocka me en stolpe. De är inte okej.


Nattens ouppskattade incident


I vått & torrt...

Jag säger det på mitt sätt...ni är bra skit!

Trött efter några timmar på jobbet. Lyssnar på lite ny musik och försöker intala mig själv att ta de stora klivet in i duschen. Sen ska jag sova.
Denna fredag började med att jag runt femsnåret vaknade ute i sundsandvik...storbölandes. Tårarna näst intill dränkte mig. Blev nästan rädd för mig själv. Mardrömmar borde inte få existera. Försökte återgå till sömnen men de va lönlöst. På tok för många tankar cirkulerade i min halvvakna hjärna. På grund av denna incident drar jag mig för att hoppa i säng. Tanken på att drömmen skulle kunna få nån slags uppföljning är skrämmande. Jag vill inte uppleva de där igen, aldrig någonsin! Men jag får ta risken, är i stort behov av sömn.

Alarm: lördag, 05.30
Godnatt världen!


2009

Nytt år.

Vi har satt upp seriösa o mindre seriösa löften för kommande 2009...men de får bli vår egna hemlighet. Räcker att vi vet om varandras. Skapar inte lika stor press. Eller rättare sagt, de skapar ingen press alls. Vi känner varandra såpass väl. Nyårslöften är inget vi måste följa, vi klarar oss bra ändå!

Ni är bäst på att skapa en skön tillvaro!


RSS 2.0