Plötsligt händer det

Vaknade, tog inte många sekunder förrän tanken "Va hände igår?" slog mig. Tur att Linnh fanns i närheten o kunde ge mig lite information. Ibland förundras jag över alkoholens påverkan. Att få för sig o hoppa i en vattenpöl barfota är inte att rekommendera. Att få för sig att jäger är så gott att man nästan kan dricka det som saft är intressant. Att hysteriskt ragga folk som vill följa me o kissa i ett litet hus på lekplatsen är nog inget jag skulle göra i nyktert tillstånd. Att säga ett ord 20 ggr i följd istället för att nöja mig me 1 gång är inget jag annars brukar göra då jag antar att de kan bli ganska irriterande att lyssna på. Att dansa runt en trasig julgran till rap das armas i juni är något jag aldrig gjort innan.

Idag: Det snurrar i min skalle o kroppen känns som överkokt spaghetti.


Hundvakt

Sitter och försöker ladda för jobb. I mitt knä har jag en sovande Marvin. Tänk att va hund o kunna sova när som helst, var som helst, hur som helst, utan att få dåligt samvete för att det råkar vara mitt på dagen......

Jag:- Är han rumsren ännu?
Nicole: - Ja, hemma är han det iaf.

En stund senare. OLYCKA på golvet. Olyckligt nog råkade pappa trampa ganska exakt rätt i skiten.



Danmark

Skagen över dagen me Sofia och Linnh.

På hemvägen insåg vi att de va min tur att köra. På färjan serveras öl. Alltså, Sofia o Linnh såg till att utnyttja detta på bästa sätt. Själv fick jag tag i en flaska vatten från grythyttan. Efter en stund diskuterar de lite diskret hur lättpåverkade dem va en dag som denna.

Linnh och Sofia: -De känns redan som de gungar!
Jag (inte helnöjd över situtionen me vatten vs öl) : - De skulle ju kunna bero på att vi sitter på en båt ute på havet. Jag känner också att de gungar!!!

En lyckad dag.



OSLAGBARA!


Having a good time

Vakna i morsen av ett sms från Anna. Strax därpå ringde Linnh. Vi bestämde att hooka up o fördriva lite tid ihop. Åkte till Ica Kvantum o inhandlade lite pic-nic. Linnh köpte snus och fick som alltid visa leg.

-Fick du visa leg idag också?
-Jaa! De är bara för jag är me er två. Dig och Anna, ni ser så små ut!

Hämtade upp Karin och åkte ut till Svenskholmen. Lite senare dök Sofia upp. Jag hade letat upp min gamla stereoanläggning från gamla tider, för god musiks skull! Anna hade med sig en kortlek. En Gb-glass-kortlek. Finns i sjön blev finns i glassboxen. Linnhs, och dagens mest uppskattade skämt. Underhållande. När vi sedan skulle köra en glassversion av hej knekt, goddag dam balla de uuur!

-Heeej puuuck!













Nu är jag hemma. Skulle alldeles nyss kolla i frysen efter något ätbart. Det sluta me att golvet översämmades av spenat. Frysta gröna klumpar över hela köksgolvet. Följande 60 sekunder kom svordomar ur min mun som jag inte visste fanns.

Pappa: -Oj, du verkar tycka de är lite jobbigt....






Safarisallad

Igår begav vi oss till storstaden på G. Dagens bästa upptäckt va helt klart stället me safarisallad på menyn! Ett bra sätt att förgylla vardagen!



STUDENTEN -09


STUDENTEN -09









-Åh fan va gött...mer drickbart!


Kärring

Är det ett tecken på trötthet att ställa in flingpaketet i kylen?

Synd bara att de är mitt i studentveckan och att jag ska hämta min kalasande broder. Ringde precis för att kolla om han på ett ungefär kunde upplysa mig om när jag ska ankomma. Dolt bakom festande folks högljuda röster kunde jag urskilja hans stämma:

-Inte före två iaf!! De blir full bil!!!

Borde inte bli förvånad. Borde istället ta för givet att nätterna just denna vecka brukar bli ganska långa.
Jag har glömt hur tuff, men grymt rolig studentveckan var. Istället blivit kärring som vill sova om kvällarna.

Funderade just över att försöka hålla mig vaken. Beslutet föll på: sova en stund för att sedan orka köra runt halva stan o lämna av folk.




Va gör man inte?

RSS 2.0