Vem orkar va på Stureplan, och kamma håret hela dan....

Vet du...Jag önskar att jag hade en biljett till stockholm t&r!

SAKNAR DIG!Världens bästa busschaufför

Tillbaka i Halmstad efter en lugn, men ytterst trevlig vistelse i kära Uddevalla. Nu väntar två dagars hårdplugg innan tentan på torsdag..ingen all in på onsdag me andra ord :)

När jag klev av bussen för ca en timme sedan mötte jag regn. Ytterst passande! Först skulle jag få ut min väska från bagageutrymmet..någon smart sak hade fått för sig att trycka in min väska ungefär exakt, på prick i mitten av hela bagaget. Jag fick bokstavligt talat lägga mig ner för att få tag i väskan. Redan här va mitt humör ganska kasst. I alla fall, när jag fick samlat ihop mina väskor skulle jag springa bort till bussen som gick till lägenheten. Såg hur chauffören startade motorn, ville inte ens tänka tanken på hur min reaktion skulle bli om han sket i mig och körde. Lyckligt nog så hann jag på bussen, lämnade av väskorna och gick för att betala. Busschauffören kan ha anat att jag va lite smått irriterad, men han ler vänligt och frågar:

-Hel eller..?
-Ja (oerhört kort svar från min sida, leendet är nog dessutom ganska avlägset)
-Vi kör på halv tycker jag eftersom de regnar idag!

Fick åka för halva priset...bara för att de regnar!

-Men tack!

Ett stort leende, kanske nästan överdrivet stort, formas och jag känner mig näst intill hur nöjd som helst.
Plötsligt spelar regnet inte så stor roll...


Skön böna

Hemma i Uddevalla över helgen. Tenta till veckan så egentligen hade jag behövt använda all tid till att plugga på maktstrukturer, filantropi, antidiskriminerande strukturer, lagar, klientgrupper o annat kul. Insåg ganska snabbt att de finns betydligt roligare saker att ägna sig åt när man för en gångs skull är hemma. Plugga gör man på tisdag när man kan sitt inne i lägenheten hela dagen.

-När började du träna? Igår?
-Nää du...i förrgår!tack o hej!


Update

Insåg nyss att de va oerhört längesen någon uppdatering drabbade denna blogg. Har även blivit påmind emellanåt av Linnh, min trognaste läsare!

Livet leker och jag med det. Halmstad är kul, bor i en currykorridor, hamnat i en riktig kalasklass, livet som student rullar på, men jag saknar allt mina homies där hemma (och ja, självklart en o annan i sthlm)

Ikväll är de ALL IN som gäller...börjar bli en tradition me all in-temat just på onsdagar..hmm..  :)
Vi har kommit på den briljanta idén om en drink/cocktail/grogg/sötslisk-kväll. Återkommer med kommentar om kvällen imorn när jag lyfter huvudet från kudden.
TUMMEN UPP!


RSS 2.0